(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
100%, відношення за гроші не купиш. Дуже вдячна лікарям і медсестрам. Відносились як до улюбленої дитини і так вболівали за мене під час пологів♥️ І величезний плюс, що можна залишатися чоловіку і приходити дітям і те що не тримають по 3 доби без показань. Це важливо, коли вдома є діти. Лелека тільки віднедавно ввела можливість чоловікові безкоштовно залишатися в звичайній палаті, стосовно відвідування дітей не впевнена, до кінця 2021 року діти в палату не допускалися. Але головна відмінність, що людське ставлення до жінки під час пологів тут норма і стандарт, а в Україні це лоторея.
-
Я в Кітченері платила 350 за окрему. Не нова, підлогу не мили взагалі і їжа гімно, але тут тебе по 150 разів привітають з народженням дитинки, а в тій же лелеці майже ніхто ні разу не привітав, але підлогу мили як скажені. І годували добре. У дитини почав підніматися білірубін, тож виписали не через добу. Я почекала на результати до ранку і за цей час не платила, підписала бумажку, що наче я в безкоштовній палаті залишаюсь.
-
Федя опять забыл таблетки выпить