(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Взагалі дивно питати поради у тих хто все життя працював на якийсь сбєрбанк а потім захотів релокейнутись і зараз буде казати як тобі summary переписати
-
Можна зʼїсти більше йогурту, але навіть з високим вмістом білку це 10 гр на порцію в 100 гр. Якщо протрібно щоб і мало продукту і багато білку, то це лише мʼясо. Замінювати протеїновим порошком прийоми їжі то така собі ідея. А взагалі щоб добрати білок варто не шукати щось, що швидко допоможе, а розподілити та змінити підходи до самого раціону. Адаптувати рецепти
-
В Канаді при наймі на роботу вимагають диплом чи головне щоб досвід був?
-
Я розумію що таких людей вже не змінити. Тому не хочу на тебе витрачати час. Але тут є люди яким не пофіг. Не пости тут посилання на москальські групи будь ласка. Прошу вибачення. Що ми вийшли за межі топіка про карʼєру. Але як на мене це важливо.
-
Да шикарная игра) конечно 2 карта в помойку
-
На 1/4 этой банки 14 грамм белка
-
Я про цей ще вчора казала, в ньому лише мінус це цукор
-
8 грамм белка в каждом
-
Валеру весь турнир пичкали успокоительным, а в финале налили кофейку)
-
На сайте пишут что нужно быть в Канаде
-
Гайз продление open work permit не находясь в Канаде кто-то делал?)
-
На последнюю карту заряжался тип)
-
Те саме, іноді хочеться зовсім розслабити мозок, тоді можна укр, чи коли важка лексика. А так ще до Канади в Україні Нетфлікс на інгліші дивилася, бо це було прикольно і сенс жартів часто втрачається з перекладом
-
От south park про меган дивилася з впн, бо тут він чи то заборонений був, чи не було ще
-
Требования зависят от вакансии Лучше любой диплом чем никакой в любом случае
-
а якщо диплом апостильований і є нотаріальний переклад з України, але не WES , WES поки що не робив, це ок?
-
Диплом це +, але залежить від позиції
-
У меня ни разу не просили ни в Польше ни в Канаде показать диплом. Было 20+ собесов и 3 работы за все время. ЕДИНСТВЕННОЕ что на моей последний и единственной работе в Канаде нужно было обязательно его залить в свой профиль работника. Они его вообще не упоминали но был такой прикол
-
Тоді може бот відкинути резюме якщо я вкажу accountant degree. От думаю якщо я вкажу що software degree яка вірогідність що захочуть перевірити?
-
В резюме добавь образование и укажи специальность
23 Jan 2023, 01:02
467375/644625
14 minutes ago