(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
1. Тверезо оцінити активність. з врахуванням цього прорахувати нормальну калорійність для підтримання ваги. Памʼятати, що це все дуже приблизно і в цьому питанні не сильно паритися в +- 100 кал 2. Нормальний дефіцит це 10-20%, і не від базових потреб, а вже з урахуванням спорту, роботи. 3. Норма води, особливо якщо вживати креатин, що ти скидав 4. Розпланувати здорове харчування з наявністю складних вуглеводів, великою кількістю овочів та зелені, білками в норму. Не забувати про "їжу для мозку", це я про якісь невеликі шоколадки, десерти, які якщо страшно їсти окремо, то можна після ситного обіду (так багато точно не зʼїсти). +- нормально розписала. це все просто
-
Можна собі його забороняти скільки завгодно, комусь може вистачить сили волі, комусь ні. І цей маленький шматок шоколаду чи чогось ще після обіду не дасть зʼїсти багато, бо вже наїлася. При цьому будеш спокійна, бо дозволила собі щось заради настрою/розваги/тощо
-
Так я теж зараз так, можу темний шоколад купити, чи круасан. Але такий експеримерт робила, їла тоді багато ягід, щоб легше трохи було. І це прикольно, більше енергії було, і якось після 2тижнів цукру й не хочеться. Каву чай завжди без цукру, сирники теж