(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мабуть в досвіді проблема, з того що бачив, тут всі хочуть хоча б 3р
-
Основне Java, Hibernate, Guice, Azure і GCP. Але досвіду <2 років
-
Щаззз
-
Я взагалі не маю відчуття, що виїхала з України. Звичаї дуже подібні на ті, що були в часи молодості моєї мами.
-
остаточно поїхав чувак
-
хз, saints row слышал, может кому будет интересно - на след неделе можно будет забрать)
-
щось хороше?
-
да да, это прикольно
-
в цьому і фішка) воно маленьке, ніфіга не видно, але в тебе то пам'ять є)
-
если вы вдруг не знали
-
там можно настроить iso
-
> але через нерви пройшов досить погано - тільки з підказками, хоча було досить просте завдання на знання дизайн патерну Розумію, в мене теж іноді все аж пливе перед очима, коли нервую. У кожного свій спосіб заспокоєння, та мені допомагає переконати себе, що співбесіда це не найважливіший момент твого життя, що якщо навіть не пройдеш, то будуть інші співбесіди.
-
Ну как ребенок. Подросток
-
Я в них вообще 0
-
У меня ребенок заказал
-
А який стек технологій?
-
в епик геймс
-
Active search 1 month: 140 applications, 18 rejected без скрінінгу, 1 дойшов до тех завдань (але через нерви пройшов досить погано - тільки з підказками, хоча було досить просте завдання на розуміння дизайн патерну), 1 одразу прислали лінк на задачі по алгоритмам (зробив 1/3), 1 одразу прислали тест на personality, 2 маю призначений час на phone screening. Якось так 😕 🤷
-
Теж купляв instax але повернув, якість фоток гівно, якщо в сонячний день фоткати то зовсім не видно нічого.
-
кто нибудь играл?
23 Jan 2023, 01:02
46762/637244
5 minutes ago