(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а що це за додаток ще такий? Бо Ви і MyFitnessPal скріншоти показували, а це щось інше
-
Привіт, продаю речі: - 75💲 - Чорне ергономічне офісне крісло FlexiSpot OC3 (купували за 220$+tax) - 150💲 - Чорний стіл з електро-регулюванням висоти FlexiSpot E2 48x30 inch (купували за 330$+tax) - 150💲 - Білий стіл з електро-регулюванням висоти FlexiSpot E2 48x30 inch (купували за 330$+tax) Забирати в Liberty Village, Toronto
-
І це все перекладати? В мене там чомусь дуже багато сторінок про податки .
-
Є в когось перекладач, який займається такими перекладами?
-
Я от думаю, що може подам щось те що менше перекладати, і напишу лист, що якщо вам ще щось треба то напишіть мені.
-
Я раз в 2015 році на Колібрісі в Києві купив жижі кольору карамелі, з приємним ванільно-карамельним запахом. Воно називалось чи "Global", чи "Globus", щось таке. Його треба було нанести на фольгу і порозкладати в місцях скопичення. Я доволі скептично до того віднісся, бо ми колись виводили за допомогою суміші жовтка і борної кислоти, то воно зайняло пару тижнів. Я намазав гель і порозкладав. Особливо в санвузлі вони надокучали, спускалися від сусідів по шахті. Господи, що робилося. Таргани набігли, стали тягати ту фольгу, шарудіти, обжиратися і падати дохлими на підлогу. Пару днів і все. Оце щось схоже в Епіку бачу epicentrk.ua/ua/shop/mplc-gel-vid-targaniv-ta-murah-globus-30-g-32609-1eecd9bb-118f-6cc6-a63e-c376baf24ff3.html
-
Привет, подскажите плиз по поводу coil fan, кондиционирования в кондо. Оно постоянно дует в квартире + в ванной. Постоянный шум. Выключается только с рубильника , оба сразу . Я открыл окна и мне так привычнее + воздух заходит + не гудит. Но слышал что возможно так нельзя делать. Кто что знает по этому поводу?