(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привет, подскажите плиз по поводу coil fan, кондиционирования в кондо. Оно постоянно дует в квартире + в ванной. Постоянный шум. Выключается только с рубильника , оба сразу . Я открыл окна и мне так привычнее + воздух заходит + не гудит. Но слышал что возможно так нельзя делать. Кто что знает по этому поводу?
-
Звільнив :))
-
Читал что в апреле может перейдут на какой-то летний режим возможно, но думаю что вентиляторы будут дуть всеравно всегда. + у меня верхниий этаж 30+ У кого тоже так или кто знает норм ли их вырубать или вряд ли
-
Есть настройка климата авто но обдув и шум не выключается. В ванной фен походу сделан так чтобы 24/7 работал. Можно только закрутить его в верх тогда он молчит ну или выключить рубильник.
-
Так будь що може викликати залежність, тут питання до людини яка вживає речовину. Для когось це умовний ритуал, а хтось не проти і цілодобово бути у такому стані. Усе яд і усе ліки.
-
Приблизно років 10 вживаю 2-3 рази на тиждень. Не отупів, коли треба не вживати - не вживаю, за напасик нікого не продав. Все індивідуально, як написали вище. І ніколи не бачив агресивну людину, яка під впливом маріхуани, мені взагалі це здається фантастикою 🤷♂
-
Бляха, дружина мене вб'є
-
приедешь в ленгли - я тебе покажу
-
Далекий 2010... Death Magnetic
-
Ще остаточно не вирішив, але можливо. Головне, щоб на все вистачило сил
-
буквально пару днів назад був випадок, у колеги мав бути ДР через пару днів, я в HR тулі бачу цю інфу, відмітив для себе поздоровити, і рапото за день до ДР він пише що у нього помер родич і він бере пару вихідних щоб полетіти на похорони. автоматичне привітання від бота було б як мінімум недоречним
-
Зазвичай має бути таймер світч такого плану на витяжку в ванній кімнаті. Його можна просто перевести в позицію OFF і тоді bathroom fan можна вимикачем з ванної просто вмикати і вимикати