(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Healthcare Position for Senior ReactJS Developers in Canada в Venuiti healthcare Relocate, Canada, No experience Hiring for Senior React Developers who arrive in Canada under the CUAET program. Job Requirements: 1. Senior ReactJS Developers 2. Excellent English 3. Must be relocating to Kitchener, Ontario djinni.co/jobs/490979 Subscription: Canada
-
це мені на мейл HR прислала, ділюсь з всіма
-
Hello and добрий ранок! Scotiabank наймає на чисельні позиції в провінціях Атлантичної Канади (New Brunswick, Newfoundland and Labrador, Nova Scotia, and Prince Edward Island). У середу, 7 грудня, буде можливість пройти інтерв'ю (онлайн) з командою банку та одразу отримати job offer після співбесіди. Зареєструватися на подію та подати свою кандидатуру можна, надіславши своє резюме із вказаною посадою і локацією, де живете (або куди готові переїхати) на адресу [email protected] до 9 ранку понеділка, 5 грудня. Чим раніше подане резюме, тим більший вибір часу для співбесіди. Нижче інформація про посади. На сторінці сайту детальний опис різних вакансій www.scotiabank.com/careers/en/careers.html Гарного дня!
-
прийшла ось така інфа
-
Хто шукає роботу, буде цікаво
-
Бери проектор))
-
от я теж бачів багато таких кейсів, але мені так не фартило) Але ти точно пробуй всетаки ти девопс)
-
Так я не говорю что контракт подписывать, а побеседовать и дать оффер как гарантию что при наличии разрешения будешь работать, в Ванкувере друг так нашел, еще до вылета. Но весьма узкое направление которое не очень распространенно в массах… Но по прилету получил СИн и прочее и подписал контракт - все окей ) Но вот решил спросить по опыту людей тут… но я вижу что многие продолжают работать на Украинскую компанию
-
так так, ти просто не можеш фізично підписати оффер, але то трохи дивно бо я бачів багато кейсів людей які віддалено знаходили собі оффер і спокійно приїжджали на робоче місце, але то можливо кращі спеціалісти за мене)
-
Я думаю справа в "Open work permit", вони не мають права так просто наймати іноземців без дозволу на роботу.
-
Точно ні. Взагалі, я коли робив WES в Україні, чекав на нього пів року. Тому раджу робити в Канаді