(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
магічну силу накопичували, маткою дихали чи то чакри прочищали, або третє око відкривали та калібрували його в потоці енергії із ноосфери
-
Усім привіт 🌿:) Чи був у кого-тось досвід оренди трака (U-haul) або інших, можете поділитися досвідом?
-
А ще гордон дегенерат і аферіст
-
Підкажіть, будь ласка, щодо програми PEQ. Наскільки важливо мати роботодавця саме з провінції Квебек? Працювати віддалено на роботодавця з BC і платити податки в Квебек недостатньо? Знаю що для провінційних номінацій за межами Квебеку це не підходить, але ж тут не провінційна номінація, а окрема програма. І в умовах наче немає requirement-у мати саме квебекського роботодавця. Чи може це мається на увазі за замовчанням.
-
Кажу ну епта, я ж тебе перше шо спитав - чи є саме така тачка, ти сказав шо є, де ділася? Кліпає, каже - ну нема, є тільки така.
-
якби не індус (в прямому смислі вонючий) то враження від сервісу взагалі були б топчик. А, ще момент - зайшов в офіс, кажу мені треба отака тачка за стільки то грошей, показую конкретну тачку на телефоні, індус каже - да, да, в нас є. І потім після 30хв оформлення дає ключі від іншої, більшої за розміром тачки.
-
був, брав uhaul. перший нюанс - по укр правам його не дають, прийшлось брати друга з місцевими правами, далі я вже рулив. Індус в офісі був не дуже розторопний, але хвилин за 30 справився з моєю допомогою оформити мені тачку. Я навіть заплатив монобанком хоча він був впевнений шо нічо крім канадської кредитки не годиться. Дають ключі від корча, кажуть скільки в баку бенза (типу 3\4 бака) треба з такою кількістю і віддати, це доречі то й ще квест - треба або гуглити скільки той бак літрів і потім прикидувати скільки розхід і скільки заливати, або дрочитись на заправці і на око заливати. при оформленні кажеш коли віддасиш тачку, там приблизно, типу може сьогодні а може завтра. Рахується по кілометражу проїханому. Вони питають скільки плануєш проїхати і чарджать приблизну суму з запасом, потім після повернення якщо виявиться шо проїхав менше то на карту повернеться різниця в грошах. Повертати можна в будь який час, хоть вночі, приїхав на площадку, припаркував корча, закрив і ключі кинув у скриньку на офісі, всьо.
-
У нас автоматом бот вітає та bonusly накидує)
-
Ахахах кошмар
-
^^^^^^^ — Прохання відповідати в срачівні на те що, вище, бо там вже і так не по темі — ^^^^^^^^
-
Б*я, це золоті пірамідки спілкуються із телемостом із парашкою, це ж посереднє лайно спілкується із істотою, яку навіть лайном називати страшно, бо лайно образиться (і все одно не заарештованого за державну зраду)
-
dell premier multi-device wireless keyboard and mouse NEW IN BOX 35$ 115$ store's price Toronto downtown
-
Очень харощий йолка! Забрите плиз, кучу игрушек подгоню(
-
Порада - бронюй сама заздалегідь на потрібну дату і час, але обовʼязково в великому центрі де є клерки Uhaul і обирай варік щоб забрати через офіс де вони сидять на місцевості. Так на практиці набагато швидше у мене вийшло. Не рекомендую оті швидкі «pick up points».
-
Найс, а я приїхав в офіс і сказали - не дамо