(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я думаю справа в "Open work permit", вони не мають права так просто наймати іноземців без дозволу на роботу.
-
Точно ні. Взагалі, я коли робив WES в Україні, чекав на нього пів року. Тому раджу робити в Канаді
-
Походу просто игры вернулись в стим
-
походу стим сльел юбисофт?
-
Доброго дня. Маю питання щодо оцінки диплому через WES. На етапі створення нового аккаунту у системі WES одним із пунктів є "Report recipients" де необхідно вказати отримувачів репорту. Одним із отримувачів по замовчуванні є IRCC і також можна вказати будь-яку провінційну програму (PNP) на яку можна податися. Отже, мені для початку бажано зааплаїтися на одну із програм (і відповідно створити свій express entry профіль) а тоді уже робити евалуейшин диплому?
-
Вот это интересно, то есть они не хотели давать оффер пока физически нет на территории Канады, занимательно это, но будем пробовать, спасибо за опыт !
-
актуально, только мне 27 дюймов везти))
-
і ще доповню, що я казав шо я приїду як отримаю оффер типу хоч завтра і шо давайте розмовляти далі, але мені вони казали - приїдеш - дзвони
-
віддалено у них можна працювати, але якщо ти в Канаді
-
тут тільки пробувати треба, мій досвід такий - мені всі кажуть що як будеш в канаді набирай (це я про рекрутерів), далі за фьорст скрінінг я не пройшов, при тому що я мав цю розмову з рекрутерами з великий компаній типу ТД банк, Скошиа банк, CGI, але це не означає що в тебе буде так само, я надіюсь що тобі повезе більше. + ти не можеш підписати оффер без канадський доків
-
🤡После волны зашкварных выражений Канье Уэста Маск снова забанил его Твиттер.
-
Настав її час t.me/Tsaplienko/19970
-
А я хотел так одеть и пойти а жена ругается говорит сними наклейку че ты как дебил будешь ходить? 🤷♂️