(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Окей, я користуюсь тільки монобанком, у монобанку те що вони називають дебіткою - по факту кредитка з нульовим лімітом. І вона працює в Канаді і Німеччині так точно @Katran91
-
Там де потрібна кредитка як кредитка, прокат авто наприклад, де блокується якась сума як завдаток, звичайна "універсальна" картка привату працювала без питань. Десь просили щоб на картці було написано "credit" та прізвище. Але і безіменна з точки зору системи працювала завжди без питань
-
Маю таке питання, якщо на мій криптогаманець на кракен(наприклад) присилають мені крипту. А потім я її продам і виведу cad на рахунок канадського банку. Як з точки зору податків це сприймається? Я маю це вказати? Capital gain ж не відбулось, бо крипту я не купляв, я її тільки продав.
-
Amazon закрив магазини без касирів. ㅤ Камери мали самі все рахувати, але... Виявилося, що за покупцями стежили люди — тисячі робітників з Індії сиділи за камерами і списували гроші. Про Бізнес
-
lol
-
One Sama worker tasked with reading and labeling text for OpenAI told TIME he suffered from recurring visions after reading a graphic description of a man having sex with a dog in the presence of a young child. “That was torture,” he said. “You will read a number of statements like that all through the week. By the time it gets to Friday, you are disturbed from thinking through that picture.” The work’s traumatic nature eventually led Sama to cancel all its work for OpenAI in February 2022, eight months earlier than planned.
-
а, они там вручную токсик контент перебирали и говорили жпт что плохо, а что не
-
time.com/6247678/openai-chatgpt-kenya-workers/
-
вообще вроде была статья что его учили используя чуваков из Африки
-
Плюсы больших компаний)
-
Решил пойти в сторону девопс - за два дня нашли ментора из просто девопсов в компании + на проекте поговорил с системс архитектом, он сразу дал книжку по Линуксу читать и сказал "бери смело задачки от других команд, если что будем саппортить"
-
2018. Я була в шоці) всі, хто це бачив були в шоці. Навіть офіцер в аеропорту США сказав, що то дивно 😅