(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
курьерам пофіг тому що вони скоріш за все не несуть відповідальності за те, що поклали посилку в таке місце, де її хто завгодно може взяти
-
Скорее всего да Доставка была? Была
-
в плане круд на спринге я написать могу и щас без проблем, а куда-то дальше не хочется)
-
та хз, не тянет как-то в девелопмент
-
пойду физически сети настраивать, раз уж такое дело)
-
На сайті парламенту Канади ідуть збори підписів від громадян Канади за петицію про визнання Росії — державою-пособницею тероризму. Поширте серед своїх, будь ласка! ✓ Почитати та підписати можна тут www.ourcommons.ca/petitions/en/Petition/Details?Petition=e-4820&fbclid=IwAR1XGMCmOTiJ_jU062ITU-uJQTv7Am3TGAhStOKbt28z-UQEFOZjPf9wTBo_aem_AQ6LWmjiyXORqE7ORxh9xCFogRP15yL-2WpYMDi-TWuova4F8V3vIdAF0suniyGuAOW6w1R7YdXIqR6sBfKzzopr
-
Привіт! Carfax - Вимагають 2дні працювати з офісу у Лондоні, Онтаріо. Ось перелік і необхідний досвід та скіли, якщо вам цікаво можу розказати детальніше і зробити референс. 🟢 Senior Back End Developer 5+ years Object Oriented Programming Hands-on coding enterprise-level systems using common frameworks and libraries GitLab CI/CD and source control Advanced experience with NoSQL databases Experience with developing in a cloud environment 🟢 Sr. Software Engineer - Full Stack Object Oriented experience with languages such as Java, Kotlin, Golang, Python OR C#. We primarily use JVM languages and Typescript. Experience with JavaScript, Nodejs, Typescript, HTML5 and CSS3. Experience with modern front-end JavaScript Libraries such as Reactjs, Vue OR Angular. Knowledge with client/server architecture and building web services using REST or GraphQL Relational and NoSQL databases system such as MySQL, Mongo, DynamoDB OR Elasticsearch. Experienced with developing in a cloud environment (AWS preferred). Experienced with full SDLC development including design, building, testing, deployment, upgrade and support.
-
Привіт, мене звати Аня) Зараз з командою розробляємо нову соціальну мережу по нетворкінгу (там можна заключати співпраці, розміщувати візитки та знаходити однодумців в своєму місті чи сфері). Якщо цікаво затестити напишіть мені і я скину посилання чи розкажу детальніше)
-
Temporary resident, ага