(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Манітоба знаходиться
-
Я зрозуміла, у мене змішалися “затрати на переїзд” та “затрати на життя” разом в кучу, бо я нарахувала набагаааааато більше 10К. Переліт - це точно затрата на переїзд (релокацію). Трати на med exam, IELTS, верифікацію дипломів, курси водіння та екзамен - це в моєму розумінні теж “трати на переїзд” (оце все разом десь 1К) Покупка барахла першої необхідности (ложки вилки одна каструля одна сковорідка тарілки чашки) - це теж “трати на переїзд” А все інше - то вже не трати на переїзд а просто трати на життя в Канаді. І там вже кожен розгулюється як хоче, як може, або як звик жити. Так-то і на автобусі можна їздити.
-
Не надо так про матушку Канаду. Вона старається
-
У мене також були трати, на яких можна було зекономити. Кавоварка за 1к це не необхідність, та і комп з нуля купляв тут, а можна було якесь залізо з України привести. Загалом, у 5-6к можна вкластись, якщо підходити з розумом
-
не в кожній, в Німеччині з місцевої барахолки пусту квартиру вдалось обставити за тиждень безкоштовно, у нормальному стані речами, в Канаді ж безкоштовно тільки клопів віддають
-
може вони мають на увазі що 1000 в них було вже після того як квитки купили )
-
У мене переліт з пересадкою був десь 900$, чоловік, діти по 600-500$. Брали за тиждень-2 до вильоту. Мамі взагалі взяла за 2300 кад на останні дні закриття програми. Тож думаю ті хто пише про прилетіли зі 100-1000$ в кармані заливають)
-
просто у різних людей різне бачення "все добре" пару рушників, пару тарілок, б.у. стіл на кухню з табуретками, матрас без ліжка - можна в 1000 вкластись мабуть
-
За всі меблі біля 1000$. Заплатити зразу за квартиру 3000$. Матраци по 800 не купувала звісно, все одно зйомна хата на 2 роки максимум. Так і вийшло
-
Ielts це точно "трати на переїзд"? Без цього переїхати не можливо?
-
в мене десь десь 15-20к пішло на все, переїзд, оренда, меблі, але звичайно можна було зекономити, наприклад стіл 1500+монітор 1000 були не обов'язковими, можна було дешешве взяти
-
как и любое правительство в западных странах сейчас, по сути
-
У вас все в купу трохи. - затрати на переїзд (квитки, доставка речей з України, готель) - на перший рік (оренда, меблі та техніка, одяг по погоді, машина навіть) - на ПР (1,5к оплати, переклади, IELTS, Wes)... - можливо на роботу (курси, сертифікати, job fair, конференції)
-
Ну доречі в нас тут в США можна багато хороших речей знайти безкоштовно чи за якісь копійки. Чим ближче до Сієтлу тим краще.
-
Навіть трохи менше, якщо без сім'ї та розуміти тимчасовість цих меблів, інших покупок. Зазвичай перша квартира не буде повністю відповідати критеріям, бо стиль життя в Канаді інший і іммігранту не відомий. Імхо, краще вкладатися вже в друге житло, коли розуміння більше
-
Хз, нам купу речей рік тому лендлорд організувала коли заселялися. Меблі, речі, посуд. Все залежить від людини.
-
Без IELTS та верифікаціі диплома неможливо далі подаватися на ПР чи Express Entry. Це тоді що - затрати на ПР?
-
Ну хтось бідкається а хтось робить. Як завжди. Ми хату обставили за 500 Дол з маркетплейсу.
-
Всем привет! У меня совсем ламерский вопрос, аж стыдно. Как лишнее удалить отсюда? Уже разные твики скачивал, в реестре копался. Не получается :(
-
Краще іти на те що більш цікаво, але на веб більше вакансій і начебто платять більше трохи
23 Jan 2023, 01:02
469140/635715
5 minutes ago