(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нарешті я побачив людину яка користується цією функцією
-
О, мій райончик 😂
-
Мені здається, в Канаді трохи вільніше з цим. Багато знайомих їсть тільки біле м'ясо та рибу, хтось тільки стейки, є повністю вегетаріанці. Але разом інколи їлм і ніхто не критикує чужу тарілку. Максимум підказували, що під дивною назвою ховається ковбаса чи щось plant-based, чи точно ок? В ресторанах так само, питають чи норм що бульйон з яловичини.
-
так
-
цікаво йти в щось вузько спеціaлізоване, кілька років тому в компанії делівері директор шукав з досвідом Delphi чи perl і готові були платити набагато більше ніж всім цим новомодним scala/go/java :)
-
chat gpt настаивает, что в реестре надо фиксить )
-
А ви на вебі чи в іншій галузі)?
-
www.ccleaner.com/ccleaner от прога
-
Можливо, хтось знає, яку кухню пошукати та як гуглити, щоб це їсти поза домом? Поки китайське наче непогано йде, все інше відпало, особливо американський стиль їжі.
-
www.makeuseof.com/windows-10-create-new-add-items/
-
Понятно. Значить мені це незвично бо всі попередні переїзди були попростіше (перетащила барахло з міста в місто і готово) а тут ще цілий рік наслідки розгрібаєш
-
була прога, забув як зветься, в якій можна було те все налаштувати. грубо кажучи то все в реєстрі
-
На жаль, зараз не можу їсти червоне м'ясо і жирну рибу. І всякі бобові теж. 😭 Сумую за нормальним раціоном, бо з хорошого заходить лише курка, йогурт та сир. Найпростіші блюда, без приправ.
-
Дякую, про неї якось не подумала. Італійське нормальне теж, але замало протеїнів.
-
Уже подсказали ContextMenuManager. Работает. Благодарю! :)
-
Угу, можливо ще тому, що тут зазвичай важкі меблі не перевозять, а купують заново. Бо дорого вантажників наймати. І взагалі меблі та техніка не вважаються дуже великою цінністю. Воно звісно залежить, комп'ютерні столи за 2000 майже всі з собою візьмуть в нову квартиру😁. Але зазвичай якось простіше ставляться до майна.
-
Середземноморська? Не згадую, щоб там було багато червоного мʼяса, курка ніби переважає, йогуртні заправки
-
Ну он не совсем
-
Так це ж використаний цукор
-
Баранка хтось на Пасху пече
23 Jan 2023, 01:02
469167/633900
2 minutes ago