(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Подякував) Думав про бекенд або фулстек...
-
Але для нас це дико, говорити будь які банківські данні
-
Це трохи інше. Я розумію, чому для них говорити номер кредитки по телефону це норма. Тому що треба ставитись до ціх грошей не як до своїх, а це гроші банку. Якщо якась халепа це банк буде розрулувати, і це їх проблема. І оскаржити транзакцію по кредитці набагато легше ніж по дебітке. Тому що це гроші банку
-
Перелік олдів завершено 🫡
-
Напевно джава рідше за .net зустрічається.
-
тобто є шанс щось знайти) дякую)
-
Ми на бу сайтах купили меблі і матраси щоб нам привезли їх на зйомну квартиру ще перед нашим приїздом. Вийшло дуже бюджетно, звісно є ризик bed bugs але пощастило. Грошей практично не було. На машину 7к довелось позичати в знайомих.
-
Ну це фуллстек веб. З того що бачу по канадських вакансіях вони дуже люблять .net+angular стек.
-
Так, оцей 😂
-
Взагалі так, це недешево. Якщо хороший роботодавець то може дати грошей на переїзд
-
Кароче топ
-
Хочется убивать немного
-
Мені її без прав апрувнули чисто з вп
-
Норм вкус, после него прилив энергии чтоли даже есть
-
Я не шарю в Кофе и не особо его люблю, пью просто так. Купил Тим Хортонс растворимый . Мне понравился впервые кофе 😄
-
Купила всі меблі основні за 2к cad, на блек фрайдей, письмовий стіл і стул окремо. +техніка, матрас, посуд... я б сказала 10к на людину треба як мінімум. Вони ж не просто так пишуть там близько 10-12к на людину як вимога для еміграції
-
У нас історично багато такого. такі прислівʼя, як «Засиділася в дівках», «на козаку нема знаку» досить чітко відображають очікування від жінок
-
Попил = поел
-
Я раф любил пить хз где тут такое
-
Тоже только латте пью, вообще пофиг из какого кофе, любая арабика норм.
23 Jan 2023, 01:02
Post 469423 of 629853
16 minutes ago