(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я бачив це на свої очі, і це дуже сумно виглядає. Аби ж вона трохи попостіше була спочатку, могла б вийти заміж за доброго хлопця, але їй всі не підходили. А ті всі хлопці, які були "не її рівня", одружились на дівчатах попростіше, побудували кар'єри, народили дітей... вони тепер стали такими, за яких вона б і вийшла, але уже всьо. А ті, яких вона вважала "свого рівня", так ніколи до неї серйозно і не відносились.
-
Так, ось в такому дусі
-
Я і так знала, що тут немає оцього urge аби заміж та дітей поскоріше, бо люди не так подивляться. Але не очікувала, що саме жінки часто розривають шлюб
-
Жінкам легше привернути до себе початкову увагу. Але важче підписати чоловіка на життя з собою.
-
Ми тобі теж про реальність, а саме про те, що в Канаді вона відрізняється))
-
Нещодавно взяла комп'ютерне крісло Ікея за 330, дуже зручне. Посиділа у всіх 20 варіантах щоб не помилитися 😁 Столи для роботи стоячи та сидячи по 800 десь електричні, за 350-400 можна з ручним приводом
-
Краще за все, коли у дитини обоє батьків і вони люблять одне одного.
-
Був такий давно ще анекдот, що біля будь-якої негарної повненької жіночки тут буде крутитися її бойфренд, екс, та ще три ковбоя, які мріють стати наступними бойфрендами😝
-
Я не намагаюсь принизити якусь стать, це просто факт життя, що воно от так.
-
Аналоги - это в россии так работает?
-
На законодавчому рівні, в більшості випадків, так. В реальності все трошки по іншому.
-
This is a bias.
-
В канадському такс коді.
-
Там прямо сказано, що по дефолту це жінка.
-
Доречі, я це помітила, але чому так?
-
Ви почитайте, що написано в так коді про "main caregiver for children".
-
Чого це? Це в Україні так, в Канаді однаково з кастоді
-
Закона-то еще нет, так что судить сложно, но смотря на аналоги)) то: 1. Да 2. Все равно будет считаться врученой
-
В мене теж з Волмарту лампа, 2 тумбочки та невеликий диван. Виглядають мило, за 2 роки не зіпсувалися, незважаючи на 'допомогу' кота.
-
Торговля дороги вода
23 Jan 2023, 01:02
469473/635702
less than a minute ago