(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
*розчулено плаче
-
Якщо вона в 40 вважає кар'єру головним пріоритетом але надіятися на щасливий шлюб, в мене для неї погані новини.
-
Це статистика? Де можна ознайомитися? Бо я думаю, що не менша ймовірність зустріти такого чоловіка, який заюзає))
-
І що далі. Навіщо вона йому?
-
Але чоловіки стали розумнішим і тепер на це рідше ведуться.
-
Давайте не плутати узагальнення і статистику. Узагальнення - це якщо більшість гівно, значить всі гівно. Я так не кажу. Я кажу про те, що є більша вірогідність чоловіку зустріти жінку, яка потім його заюзає і кине нафіг.
-
Тоді вона підпадає під «ті що знають собі ціну», тут вище вже сказали, що нічим добрим це не закінчиться 😝
-
Не ставила такої мети? Приділяла увагу навчанню і кар'єрі?
-
Тільки хотіла сказати, якісь стереотипи з минулого сторіччя)
-
Шо значить не змогла? Ви думаєте якщо в 30 незаміжня - значить не змогла? Може вона й не хотіла 😂😅😂 Не всі мєчтають вийти заміж.
-
Ні, цей чувак просто задумається двічі над питанням "я чого ж вона досі не змогла нікого знайти".
-
Або шукає таку, яка буде його обслуговувати може....
-
Ти вже стільки раз узагальнив тут😝
-
Так, думаю всім так простіше писати, тому статистики не буде
-
Пошукай, тут немає.
-
Жодне узагальнення, працює дуже погано тут, бо люди абсолютно різні і це як середня температура в лікарні. Але є статистичний патерн, який каже, що серед жінок більше голд дігерів і неадекватних самооцінок.
-
Тобто цей чоловік думає що всі жінки хочуть заміж побистріше. Дуже сучасні погляди в нього, короче
-
Не сошлись характерами
-
Тварини ведусь себе певним чином через те що це в їхній генетиці, чи через те, що їх так навчили?
-
Те саме. В мене батьки досі разом, з інституту, але мені не хотілось такого життя чогось
23 Jan 2023, 01:02
469537/634449
18 minutes ago