Це в вас такий хід думок. Я повністю погоджуюсь із Андрієм. До 40ка не вийшла заміж, то, мабуть, вже не будет щасливого шлюбу. Це моя думка, я не змушую нікого якось себе вести.
Ви можете скільки завгодно ображатися на існування гендерних ролей, але вони існують і вони в нашій генетиці. Так, чувак за 40 нафіг не хоче жінку, яка буде зосереджена на кар'єрі.
Ну це я щас розумію. А тоді я думала що заміж це таке рабство де ти 24/7 куховариш прибираєш і все таке (життя як у мами) і світу білого не бачиш. Я думаю боже нах воно мені впало. Потім вже сообразила що не завжди це кухонне рабство 🤣
Тут саме хід думок, типу вона шось там мусить, а він нічого. Все ж таки в Канаді в людей більш партнерські стосунки, тут жінки працюють, чоловіки готують, цивілізація 😁
Ніхто не змушує жити за певним стандартом, кожна сім'я індивідуальна. Я он готую більше ніж дружину, і що? Мені подобається, вона інші речі на себе взяла.
А нічого, якщо не хотіти заміж взагалі. А якщо хотіти - то можна закінчити або таки і не вийшовши заміж, або ж все таки пожертвувати кар'єрними цілями щоб збільшити шанси.