(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це в вас такий хід думок. Я повністю погоджуюсь із Андрієм. До 40ка не вийшла заміж, то, мабуть, вже не будет щасливого шлюбу. Це моя думка, я не змушую нікого якось себе вести.
-
А чого Льоша не міг в домохозяйстві. Я в кого не спитаю у знайомих так вони 50/50 ділят обовʼязки по готовці та прибиранню.
-
Вибухи та пожежа біля зернового терміналу у Ростові 🤷
-
Санкції на експорт зерна
-
Ну це не до мене питання, чого, це пан Andrii таку теорію просуває - каже, що базується суто на статистиці😝
-
Ви можете скільки завгодно ображатися на існування гендерних ролей, але вони існують і вони в нашій генетиці. Так, чувак за 40 нафіг не хоче жінку, яка буде зосереджена на кар'єрі.
-
Ну це я щас розумію. А тоді я думала що заміж це таке рабство де ти 24/7 куховариш прибираєш і все таке (життя як у мами) і світу білого не бачиш. Я думаю боже нах воно мені впало. Потім вже сообразила що не завжди це кухонне рабство 🤣
-
Тут саме хід думок, типу вона шось там мусить, а він нічого. Все ж таки в Канаді в людей більш партнерські стосунки, тут жінки працюють, чоловіки готують, цивілізація 😁
-
Ніхто не змушує жити за певним стандартом, кожна сім'я індивідуальна. Я он готую більше ніж дружину, і що? Мені подобається, вона інші речі на себе взяла.
-
Вона може робити як хоче. Це ж вільний світ.
-
Жду свой с Амазона за 200 😄
-
І це стосується тільки її, так? Він може вважати кар'єру головним пріоритетом?
-
Не уявляю нашр створювати сім'ю з тим, кому на неї пофіг. Оце точно непривабливий тіпаж. Канадійці доречі часто досить хороші для сім'ї
-
Воно намагається їх зтерти, але в боротьбі з генетикою не можна виграти, можна тільки поламати, що тут дуже добре вдається.
-
Гендерні ролі надає також суспільство, то тобі ж кажемо, що воно в Канаді інше)
-
А нічого, якщо не хотіти заміж взагалі. А якщо хотіти - то можна закінчити або таки і не вийшовши заміж, або ж все таки пожертвувати кар'єрними цілями щоб збільшити шанси.
-
Gamin chair www.amazon.ca/gp/aw/d/B01ICHJIM8?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title Ковер - H&M Матрас спокойной в волмарте за 250 находится
-
Чоловіки, які хочуть бути зосередженими на сім'ї більше жінок, мають високий рівень жіночих гормонів. Мені здається, що це не дуже привабливий для жінок типаж.
-
А доставка? У нас півроку не було машини (і прав) ми ніяк не могли б доставити собі меблі з маркетплейсів. Тому купували в ікеі/юску бо вони хоча б доставляють
-
Я знаю таких чоловіків канадців.
23 Jan 2023, 01:02
469571/633107
3 minutes ago