(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Може бути досить багато різних факторів, але факт той, що ситуація тут інша, а Andrii цього визнати не хоче та каже, що «в генетиці» закладено як він каже))
-
Звичайно ж ніхто не буде на першому побаченні це питати. Просто це вилізе рано чи пізно і все буде арівідерчі.
-
це постійний партнер а мова я думаю йшла саме за самотніх жінок
-
Знову ж таки, якого партнера? Точно партнера чи шоб вона тебе обслуговувала? Це стосується тільки холостячки чи холостяка також?
-
А чо холостячка? Незамужом то не холостячка. Може вона в свої 40 вже з чотирьма в гражданському шлюбі пожила. А заміж не ходить щоб по паспорту нізя було вичислить скільки їх було 😂😅
-
як то кажуть без риби і рак риба
-
Я думаю, всі тут так і роблять))
-
Про це навіть пісні складають)
-
Може тому що в Канаді не те щоб багато красивих жінок?)
-
Логічно Бо діти - це додає до того, чим ти займаєшся та про що твоє життя зараз. А минулі шлюби - ні
-
Давайте просто роби як кожен вважає правильним :) і все
-
або взагалі коли спочатку їде один чоловік на мінімальні витрати, а потім вже інших перевозить після оферу
-
Я дивуюсь, як люди можуть з усього топіку витягнути саме ЦЕ.
-
Ахаха середні - тобто дівчата з середніми то злі то добрі. Ну логічно 😂️️️️️️😂️️️️️️
-
Це ж науковий експеремент
-
воно тільки тобі смішно
-
Катран зав'язуй
-
Звичайне обговорення вилилося у твердження, що в Канаді «тупо відсутній нормальний шлюб як клас до більшості людей»😝 круто
-
Бо в Україні жінки м'якші і жіночніші, а тут пацанки.
-
Тобто не важливо, що за людина, і все таке. Тупо якщо не була/був одружена до 30, то арівідерчі. Розведені нормас, так?
23 Jan 2023, 01:02
469696/633570
37 minutes ago