(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну так я ж зразу сказав з особистого досвіду. Моя друга дружина так худа, але в неї великі груди. А перша була худа із малими грудьми, вона була зла і страшно їбала мізки. Зараз в мене все інакше. Я потім іще згадав всіх своїх дівчат і провів кореляцію між поведінкою і розміром грудей і потім іщей обговорив це з колегою лікарем і він мені підкинув обгрунтування з накової точки зору чому це може бути так
-
Ну ось і майже підійшли до головного - чи має розмір значення😝
-
який же айтішний чат без топіку цицьок
-
Ну так це ви не хочете визнати, що бажання рівності і "тут все по іншому" просто вилилось в тупу відсутність нормального шлюбу як класу для більшості людей. І ще закидають, що все можна буде в 40, і в 50, і з кар'єрою. Ніфіга не можна буде, все вже продовбано до нас.
-
Головне щоб людинка була хороша і душа, розмір цицьок то вже не важливо
-
Я зла до одних людей і добра до інших Залежить від людини і мого настрою
-
Так це не інше питання)) це те саме питання, бо в Україні чомусь чоловіків вона не цікавила))) а тут виявилося, що так - мир, спокій та ось це усе.
-
Не осуждаем так сказать
-
деякі люди не можуть в кофеїн
-
звісно бувають флуктуації але тільки правило підтверджеє
-
я колись випадково 2 випив, потім ще 18 годин бодрячком був, і ніч теж, і наступний день теж
-
Бо все на пікап витрачає
-
Он видимо из личного опыта
-
Так у него худая жена
-
в києві класний раф був, але ж то солодке таке
-
Капець у нас бухгалтер була у неї дуже великі але зла ) Шось не сходиться Може вони були вставні? От ми її і розсекретили!
-
Це як от у тебе машина не їде а ти ставиш спойлер і бризговики спарко - швидше їхати вона не буде
-
так будеш девелопити все одно, тільки не бізнес-фічі, а інше)
-
Ну смішно ж, що їхня Аліса наносить психологічні травми дітям😂
-
злі
23 Jan 2023, 01:02
469720/635306
4 minutes ago