(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
фигово, что компания пишет "надзвичайно низькі показники ефективності" уволили так уволили, причины на публику нафиг надо писать
-
Це навіть дивно, бо навіть кривих і глухих брали на проджекти, якщо вони могли хоть щось сказати. Але це було давно
-
та почитай топик) там джун начал ныть шо проекта нету и пришлось уйти)
-
вже зрозумів, переніс в меми
-
Нє, звучить як тіпікал єпам)
-
ого звучить як пригода)
-
Ну, це єпам 😂 Але навіть коли я там через 2 тижні після закінчення випробувального сказав що ідіть ви нахєр з вашою роботою, мене повністю розрахували, навіть з відпускними, тому це більш схоже на ниття чувака. П.с а я там матами крив ПМа в офісі на Жилянській, мене за це тільки штрафанули на 150 баксів)
-
dou.ua/forums/topic/41067/ лал
-
добре, насправді, слушна думка тримати цей топік суто фаанг-like
-
В мене просто такі. За 60 євро Я злякалась 😂
-
Та видимо я сегодня не поборол свою депрессию и разучился шутить) Это мои первые кроссовки которые купил когда выехал и до сих пор в них хожу, не знаю адидас или найк) Больше не буду тут флудить, сори, май бед
-
Відреагувала, але приколу не зрозуміла ( Знову пропустила якийсь мемний мем?
-
чтобы не было недопониманий, самое смешное в этом вот это: Ожидаемая отпускная цена автомобиля в России с учётом затрат на транспортировку и торговых наценок составит 2—2,5 млн руб. (при стоимости оригинала в КНР на уровне 780 тыс. руб.)
-
Я имел ввиду этот шедевр
-
Да, теперь то дошло)
-
Так а назва власне звідки така?😂
-
Темносиние в сеточку за 60 евро)))) 😅
-
Адідас чи найк?
-
Я вот только сейчас узнал что запорожец это наш бренд 👀
-
Знаю что феррари лучше мерседеса а мерседес лучше бмв, уж простите за то что перепутал)
23 Jan 2023, 01:02
46972/633092
less than a minute ago