(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Узагальнення. Є багато чоловіків, які звинувачують гендерні квоти, хоча вони маленькі, в тому що не можуть знайти роботу
-
та не треба, все супер)
-
співчуваю
-
от в мене так
-
схоже на правду
-
І скільки б ви не фігачили - більшості чоловіків це не цікаво. І коли "прийде час" - ваше "фігачила" буде великим мінусом для них.
-
Щоб після нового законопроєкту машину не відібрали?
-
нехай щастить запезпечувати сімʼю де жінка не працює в Канаді )
-
Зато цікава якщо фігачить по хаті? Дівчина з карʼєрою гірше за прибиральницю та кухарку?
-
дивіться, ситуація така. Жінки хочуть бути як чоловіки. Роблять як чоловіки, але не виходить тому що вони жінки. Після цього вони починають звинувачувати систему, расизм, чоловіків, etc.
-
Так а нащо тут прив'язка до статі якщо це залежить просто від людини?
-
Якщо вже бути відвертим
-
Насправді, народжувати до 23, а також ще після було б дуже непогано для демографічної ситуації, як в Україні, так і в Канаді
-
ну це все входить в останній пункт
-
Надо добавить
-
Ніт, я цікавлюсь ще багато чим окрім роботи. Але не чуваками, які в 30+ цілими днями грають в комп ігри з мамкіного бейсменту
-
Я здаюсь вам щось пояснити(
-
ой десь я більше бачив, ща. доповню 6) не палити 7) Ніколи не сперечатися з чоловіком 8) Не дружити та не спілкуватися з іншими чоловіками ))
-
Дівчатам нізя хрюкати
-
А можна подивитися на того субьекта який має такі вимоги? Там чувак що виглядає як Шварцнегер і заробляє як Баффет?
23 Jan 2023, 01:02
469840/633107
7 minutes ago