(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Женщина должна: 1) родить до 23 лет 🫃 2) охранять очаг 3) карьера не для тян 4) зарабатывать меньше чем мужчина или вообще не зарабатывать 5) быть женственной 💫
-
Ну ви думаєте, що з хобі та інтересів не стає ясно, чи дівчина пахач або кар'єристка?
-
Просто такі ціни бачила. Собі не купляла за 800 :-) бо сенс
-
щоб не заканселили
-
питай, якщо хочеш зп я десь кидав вище як шукав роботу
-
Цікаво, хіба в Канаді так багато чоловіків із зарплатнею 300к+ щоб у жінки не було потреби працювати
-
Тут гаряча дискусія, треба на фейк акк переходити
-
Шо за пахучі дівчата? Ті що гарно пахнуть?
-
але you do you
-
тема мегакрінжова
-
а давай ми краще твою дружину запитаємо чи все супер у вас там, бо у деяких чоловіків сприймання "все супер" буде індівідуальне (в Сефору раз на рік ходимо, чого тобі ще треба). Був у мене тут знайомий, заробляв 65к на рік, та хизувався мені що "Моя дружина працювати не буде ні при яких обсутавинах, я все забезпечу". Вже до Польщі повернулись )
-
Ти міг би рекламувати блогерів що продають свої програми «жіноче щастя» «як вийти заміж за мільйонера» «як бути голддіггер»
-
Ще є індуси - itc.ua/en/news/amazon-closes-cash-registers-just-walk-out-ai-triumph-was-the-result-of-thousands-of-indian-workers/
-
Статистика проти вас так само, як і проти пахучих дівчат.
-
Я це не хочу навіть коментувати. Бо зазвичай спілкуємося саме про хобі і інтереси. Але ж це одразу видно, якщо з нього діла не буде 😂
-
Я при я до республіканців, в яких теорія змови на теорії змови.
-
Амазонки
-
а там не уточнюють що вони роблять? Може це кол центр?
-
Він традіціонних цінностей ✨⭐️💫
-
Тоді потрібна собака, щоб обожнювала і чекала)
23 Jan 2023, 01:02
469877/634461
about 3 hours ago