(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
але you do you
-
тема мегакрінжова
-
а давай ми краще твою дружину запитаємо чи все супер у вас там, бо у деяких чоловіків сприймання "все супер" буде індівідуальне (в Сефору раз на рік ходимо, чого тобі ще треба). Був у мене тут знайомий, заробляв 65к на рік, та хизувався мені що "Моя дружина працювати не буде ні при яких обсутавинах, я все забезпечу". Вже до Польщі повернулись )
-
Ти міг би рекламувати блогерів що продають свої програми «жіноче щастя» «як вийти заміж за мільйонера» «як бути голддіггер»
-
Ще є індуси - itc.ua/en/news/amazon-closes-cash-registers-just-walk-out-ai-triumph-was-the-result-of-thousands-of-indian-workers/
-
Статистика проти вас так само, як і проти пахучих дівчат.
-
Я це не хочу навіть коментувати. Бо зазвичай спілкуємося саме про хобі і інтереси. Але ж це одразу видно, якщо з нього діла не буде 😂
-
Я при я до республіканців, в яких теорія змови на теорії змови.
-
Амазонки
-
а там не уточнюють що вони роблять? Може це кол центр?
-
Він традіціонних цінностей ✨⭐️💫
-
Тоді потрібна собака, щоб обожнювала і чекала)
-
Блін, що ж такого зробити щоб привабити шугар мамі :(
-
а що хтось жаліється що він роботу не може знайти через квоти? Я думаю це все булшит. Ти або лох або кльовий спеціаліст. Якщо ти лох то ні член ні вагіна тобі не допоможе
-
Це вже залежить від вподобань, але по дослідженнями ніби як достатньо бути без зайвої ваги і з мінімальним рельєфом мʼязів, ніби як качки декого відлякують навіть. Достовірність не гарантую
-
Правильність має шкалу оцінки. Думка немає, тому в танному контексті це не валідна дефініція Твоя думка то твоя думка, ні більше ні менше
-
Забезпечувати сім'ю, захищати, піклуватись про всіх, брати на себе відповідальність, виконувати всі важкі і психологічно складні справи, підтримувати всіх у важкій ситуації, виховувати дітей і вчити їх дорослому життю, любити і піклуватись про жінку, захищати її від стресу і підтримувати у час коли вона не в настрої, бути готовим робити по дому будь які справи, в тому числі готувати, прибирати, міняти памперси і вкладати дітей, брати на себе більшу частину справ (вфдповідно др контексту чи дружина поацює чи ні), і багато чого іншого.
-
Це рєшаємо за 25к
-
Подивися якісь бодібілдерські змагання і там побачиш що таке мутанти
-
ну так, це мій світогляд і я його вважаю правильним. Ви можете вважати щось інше правильним. Свобода.
23 Jan 2023, 01:02
469885/633319
2 minutes ago