(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а давай ми краще твою дружину запитаємо чи все супер у вас там, бо у деяких чоловіків сприймання "все супер" буде індівідуальне (в Сефору раз на рік ходимо, чого тобі ще треба). Був у мене тут знайомий, заробляв 65к на рік, та хизувався мені що "Моя дружина працювати не буде ні при яких обсутавинах, я все забезпечу". Вже до Польщі повернулись )
-
Ще є індуси - itc.ua/en/news/amazon-closes-cash-registers-just-walk-out-ai-triumph-was-the-result-of-thousands-of-indian-workers/
-
Це вже залежить від вподобань, але по дослідженнями ніби як достатньо бути без зайвої ваги і з мінімальним рельєфом мʼязів, ніби як качки декого відлякують навіть. Достовірність не гарантую
-
Забезпечувати сім'ю, захищати, піклуватись про всіх, брати на себе відповідальність, виконувати всі важкі і психологічно складні справи, підтримувати всіх у важкій ситуації, виховувати дітей і вчити їх дорослому життю, любити і піклуватись про жінку, захищати її від стресу і підтримувати у час коли вона не в настрої, бути готовим робити по дому будь які справи, в тому числі готувати, прибирати, міняти памперси і вкладати дітей, брати на себе більшу частину справ (вфдповідно др контексту чи дружина поацює чи ні), і багато чого іншого.