(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вітаю!
-
дитина-то виросте
-
Чат айтишников же
-
Это зависит от людей на самом деле
-
Сумно мабуть, кому як, я не хотів в 23 дитину але знаю пацанів які дуже дітей хотіли. Деякі з них просто хотіли, а щоб все робила 'хранітєльніца очага', а деякі реально приймали участь у вихованні
-
А взагалі у мене теж багато грошей
-
Ніт, бо гормони, експайред, і лідери, ну
-
Чесно кажучи, будь де з грошима з дітьми важко. Моя зараз активно щіпає мене за шию. Хожу наче в засосах
-
Ну я не знаю, мені сіньорна зп в Канаді дозволяє більше, ніж джунова в Україні
-
але фінансова незалежність це гуд
-
угу, ему ещё шо то дать надо
-
Ты гонишь?
-
навіть не можу придумати ніякого приколу з цього приводу
-
Родить ребенка – это наверное один из самых нетрудных этапов в выращивании детей, имхо
-
Морально легче в 23? Це хіба не сумно, тільки своє дитинство пройшло, тільки-но закінчився універ, почалися нормальні гроші, і хоба - займайся дитиною?🤔
-
Так. Це все зрозуміло. Але це зараз так думається, що треба робити в комфорті і з грошима. Але ж бувають різні ситуації. Зазвичай, ті хто готовий мати дітей і підготувався з усіх сторін, як на зло не виходить завагітніти. Я до того, що не можливо до усього максимально підготуватись у житті. Інколи треба діяти від того, які обставини склались
-
То я просто через призму еміграції в Канаду. Вважай що грошей так же нема як і в 23, хоча і Україні звісно все мало бути легше
-
я это вижу так: 1) Легко тогда, когда есть кому рядом помочь: (родители, родственники, которым доверяешь) 2) Не легко будет тогда, когда нет ни помощи, ни денег, ничего. Но даже с деньгами в иммиграции будет тяжело выращивать ребенка
-
Поки не буде фотки з купюрами віялом в руках, я не повірю
-
250 коментів, що тут було
23 Jan 2023, 01:02
470518/637418
about an hour ago