(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мене була paper-based provincial nominee application, я не пригадую там розділу, де можна було щось додатково написати, щоб представити мій кейс краще, ніж без адвоката. Якщо у людини біженство чи там в суд піти, то може і треба, бо там щось доказувати можна. А тут?
-
Ну як я зрозумів з інших кейсів, вони збирають до купи твої доки, правильно подають, допомогають з ноками, ведуть переписку з ircc і тд, але то загальні кейси
-
я когда вижу грустное лицо, сразу думаю что русский 🤣🤣
-
от кейса зависит, кому то он действительно очень нужен
-
хм, може я не там дивлюся?
-
Та всі рекомендують подаватися з ним, але я хз, от і питаю у тих, у кого є досвід.
-
Нє, ну так то так і є
-
Гайз, питання у тих, у кого вже є пр. Скільки приблизно грошей ви на це витратили? Поки я бачу це так: Підтвердження дипломів - 200 долларів за 2х. Айлс - 308.85*2=617 долларів на двох ПР (федеральни збори) - 850*2=1700 Міграційний адвокат - 2k десь? Це приблизно, але це те, що знайшов, тому мб ктось скаже плюс мінус, скільки у вас вишйло?
-
в Галіфакс прикольно машиною, якщо любите роад тріп там значна частина дороги тупо посеред ніде проходить, дуже прикольно)
-
Хотя наверное при аудите все равно скажут фиксить историю
-
Поменять сам пароль в аналитике или где. И потом git commit -m "read the previously hardcoded password from environment secret"