(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я не бачу сенсу робити PR, якщо немає тут роботи. бо ПР на сімю встане в 4к+ (а може ще і консультанта треба буде брати) нахіба витрачати гроші, а також час, що б як мінімум підготуватись до тестів з мови якщо у Катрана великий пікап і треба всього лише попроситись там жити
-
гайз, вопрос к тем, у кого есть option grant (то есть возможность купить). но я еще не делал execution для них. мне надо подавать эту инфу в декларации в CRA? я так понял налогов с ним платить не надо.
-
нах?
-
Так а ти дедлайн собі якийсь виставив, коли почнеш всерйоз дивитись на інші країни?
-
Ты знаешь, я так рад, что я Serhii (Сергій), а не Сергей, аж страшно подумать как они бы обращались
-
Так, це біль. Але можна назватися як завгодно, всім пофігу
-
Не треба, заробітку нема ж
-
Тільки сьогодні колишній колега ділився 😂
-
Вообще по инструкции надо указывать. Насколько критично фиг его знает
-
Не подавала, при продажі чи execution буду
-
Квітень починаю дивитись, 31 травня перестаю відправляти резюме в Канаді.
-
Мене один колега називає Gene, ну хоч звучить норм (джені), то і пофіг
-
З сейвінгс акаунту теж приходить Т5. Якшо заробив меньше 50cad, то банк зазвичай не присилає ту форму. Але якшо ви подаєте такси в велфсимпл, то гугл прям підказав лінку, на сторінку велфсимпл, як добавити earned interest , якшо банк не прислав форму
-
и еще глупый вопрос - вот у меня лежали деньги на savings. там что-то автоматически капало каждый месяц или около того. но вклад отдельно я не оформлял. это ж тоже по идее capital gain? и надо его репортить (но не совсем понятно как)
-
Мені українка в торонтівському аеропорту на виході до літака перевіряючи паспорт сказала Максім замість Максим. Я досі ображений
-
Можна з маленької писати в дужках, (ievgeniia)
-
тут краще у монобанку спитати, чому нема 🤷♂️
-
нету
-
А мене ображало в Україні коли питали моє імʼя я кажу одне, скорочене а вони такі - добре і називали мене повним імʼям. Нашо тоді питати. В Канаді добре, вони не розуміють що Віталік і Віталій то одне і те саме імʼя і будуть називати тебе як ти скажеш
-
U4U — остаётся То что продолжили для людей это re-paroled. Для тех, кто уже заехал по ю4ю и внутри страны и их близких
23 Jan 2023, 01:02
471809/644625
14 minutes ago