(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ніби від productBC поки нема конференції у 2024
-
www.eventbrite.ca/e/productcamp-vancouver-2024-tickets-823295126887?aff=website
-
Підкажіть, будь ласка, чи може дитина, яка приїхала не по CUAET отримати OHIP, якщо батьки по CUAET і мають ворк перміти?
-
Чи не знаєте часом чи можна відвадти даний івент без квитка?(всі розкуплені вже)
-
Я їхатиму в Форт Ері. В Гамільтоні буде може хвилинка totality, а там - 3:40
-
www.meetup.com/productbc/events/300087792/?recId=09aadb74-5cb1-49b3-9d15-6511e311be86&recSource=ml-popular-events-nearby ви про цей мітап?
-
привет, а кто-то может порекомендовать инструктора с машиной попрактиковаться перед G full, и чтоб потом на той же машине сдавать сам тест? Toronto / East York. Спасибо.
-
Та справа в тому, що дитина народилася після того як Сuaet завершився. І для приїзду в Канаду ми зробили йому туристичну візу. По приїзду йому visitor record не надали і в cuias нам сказали, що це ок та що дитина має право бути півроку, і потрібно подати на продовження після 3 місяців. Та сказали, що дитині потрібно брати приватну страхівку. А приватна страхівка покриває не покриває вакцинацію та планові візити лікаря. Коли вдруге звернулася до cuais з цим питанням, то вже сказали, що не знають. То ж тепер питання чи можна все таки ohip зробити по документах батьків. Завтра піду в сервіс онтаріо щодо цього питання
-
знайомого звати Vidik (Вайдік) а днями я викликав таксі то приїхав Hardik. Я аж образився, їздить і хвастається Я навіть заскрінив :)