(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт, можливо комусь потрібен в команду фулстек девелопер з 15 роками стажу? C# | AZURE | AWS | DEVOPS | ANGULAR | REACT ... пишіть в приват
-
Кеш популярний в західній частині, на сході - є-відновлення, тобто гривня на картку нац банку
-
Питав, нам зробили в банку, там є як якась додаткова послуга. Вони всі проводки роблять і документи. Не знаю як називається бо робив з ріелтором
-
Ми планували гривню на моно, потім доллар депозит, і потім зняття. Але в нас зірвався продаж. Русня Харків їбоше 😰
-
Добрий вечір! Моя дружина працює в імміграційній компанії. Власниця компанії запропонувала зайнятись ще розкруткою соц мереж(інста,ФБ, тік ток) для реклами послуг компанії (так як була потрібна людина, яка буде розумітися в імміграційній сфері, вони не хочуть звичайного smm.) На зараз, моя дружина почала проходить курс по SMM та таргетна реклама (курс з України -New Look називається). Хочеться дізнатись вашу думку по цьому напрямку? Чи є перспективи і тд? Як Канаді в цій сфері? Тому що їй подобається цей напрямок. Англійська вільна. Портфоліо і досвід буде на основі цієї імміграційної компанії.
-
Вона домовилася в банку, я прийшов і на мене оформили 6 карток з яких я знімав гривню і тут же міняв у міняли на бакси
-
Нічого не знаю про це але моя знайома коли переїхала в Торонто почала вести свій мікроблог, пройшла якісь українські курси і зараз знімає рілси для клієнтів, типу ріелторам, організаторам весіль. Але в неї вже був круг знайомих бізнесменів до того. Тобто був блог і знайомі