(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Спасибо 🙏
-
Подскажите, можно пополнять кредитку если тут нули но я тратил с нее деньги, или ждать пока тут появятся какие-то числа отличные от нулей и возможно Due Date?
-
Ми заповнили arrivecan мамі, їй залишалось тільки відсканувати і сфотографуватися. Допомогли їй наче з тим. Англійська в неї 0. Каже, що вона всіх розуміла) ще роздрукували їй питання англійською про всяк випадок, давали супроводжуючі листи. Після отримання ворк перміту, вона пристала до полісмена і попросила довести її до багажної стрічки. Потім той же чувак вивів її з аеропорта і був радий здихатися. Знову стверджувала, що полісмен говорив укр/рос😀, хоч з чоловіком він спілкувався англійською. Ще замовляли їй довіз до літака на візочку. Це все в Торонто було.
-
Just a list of some people who have said they will not vote for Trump: Mike Pence, his Vice President Bill Barr, his Attorney General John Bolton, his National Security Advisor Mike Esper, his Secretary of Defense James Mattis, another Secretary of Defense of his John Kelly, his Chief of Staff Stephanie Grisham, his Press Secretary Anthony Scaramucci, his Communications Director Mark Milley, Chairman of the Joint Chiefs of Staff under Trump
-
+ мы готовили карточки всякие на случай всего, что сказать, какую карточку показать и тд, в день вылета очень поднасрал сотрудник Люфтганзы в Мюнхене, просто какой-то охуевший, ржал с них и тд, я был с ними на связи, со мной он говорить не захотел, я позвонил на горячую линию Люфтганзы и очень быстро решился вопрос.
-
Когда моя тёща и бабушка жены летели - я переживал, но терминал таки был на украинском тоже, так что они пытались разобраться, потом подошла девочка и помогла им(сотрудница аэропорта), на иммиграции была тоже женщина волонтер, которая помогла, так что в целом нормально, не критично
-
🧐Парламент планує розглянути законопроєкт, за яким відмова чоловіків призовного віку від проходження медогляду вважатиметься ухиленням від призову та може каратись позбавленням волі від 3 до 5 років Розглянути цей законопроєкт планують 10-11 квітня. ㅤ Надіслати новину @novosti_kieva_bot 👉ПІДПИСАТИСЯ
-
це два окремих пункти з одним покаранням, наскільки зрозумів
-
то ж рамадан ще
-
Аллах ночью не видит?
-
звичайно, борщ із халяль салом на вечір після заходу сонця
-
Но не были призваны
-
Военнобязанные которые стоят на учете