(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Війна між Ізраїлем і Іраком заглохла?
-
Якась фігня саме в німецьких аеропортах постійно. Мені тільки там хамили, більше ніде в аеропорту. А, ще наблюдала, як українці просили допомоги з рейсом, а темношкіра дівчина від них відмахувалася зі словами "Oh, come one, Ukraine...". Я не розумію чого вони відео не зняли, це до війни було. Ну і собі під час пандемії білети брала через Туреччину, бо не хотіла з купою доків і без вакцинації летіти через Німеччину. А, ще коли літала в Франкфурт з Києва, німці прям на виході з літака перевіряли паспорти, на трапі.
-
+ мы готовили карточки всякие на случай всего, что сказать, какую карточку показать и тд, в день вылета очень поднасрал сотрудник Люфтганзы в Мюнхене, просто какой-то охуевший, ржал с них и тд, я был с ними на связи, со мной он говорить не захотел, я позвонил на горячую линию Люфтганзы и очень быстро решился вопрос.
-
С подключением(
-
Не пам’ятаю, але ми підключали пакет роумінгу 1гб для тещі щоб бути впевненими у звʼязку і по відео допомагали орієнтуватись у всіх аеропортах
-
і одразу розумієш - ти вдома
-
згадав тут - якось повертались в бориспіль з моря якогось, ніч, темно, йдемо толпою, тільки вийшли з рукава в термінал і там буквально одразу справа туалет, і двері відкриті, і хтось з нашого рейсу заходить і крик такий - КУДИ ТИ ПО ПОМИТОМУ ШУРУЄШ!?!?
-
Нужна помощь. Мой ребенок пострадал во время обстрела. Сейчас Михаил находится в отделении с диагнозом: Минно-взрывная травма. Открытая черепно мозговая травма. Ушиб головного мозга II в. Субдуральная гематома. Состояние его очень тяжелое. Находится на ИВЛ. У него в мозговой ткани еще остался обломок. И когда он станет транспортабельный, его перевезут в Киев. Нужна сложная и дорогая операция. Он у меня единственный, мой муж его папа погиб на войне пол года назад. Я очень прошу помощи у кого есть возможность. Всем спасибо Карта. 5175477414356541 Марина Воловикова PayPal [email protected]
-