(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В парі так, з дитиною ні бо з дитиною в хостелі (чи під мостом) не поживеш плюс тобі треба тягнути з собою купу барахла без якого дитина не може обійтись (типу стільчик для годування, посуд, іграшки). Двом дорослим набагато легше, та і самому можна орендувати кімнату і їсти мівіну поки шукаєш роботу.
-
Реально тут дуже подобається, з віддаленою роботою жити прекрасно, бідними себе не почуваємо. Але в мене закінчується навчання в університеті і треба буде шукати роботу теж, і коли ми подивились кількість вакансій як мені, так і чоловіку, то подумали, що поки немає якихось планів сидіти як пенсіонери на одному місці, треба їхати туди, де є робота. А там далі вже вирішувати де ті пр потрібні, де громадянство.
-
так і є, того у мене на першому плані благополуччя сім’ї, яке безумовно залежить від моїх доходів, але на на стільки щоб я сказав їм - так, я не можу рік знайти роботу на 200к, того збирайте манатки, валим в штати, а там якось розберемся
-
А ще він “хороший” бізнесмен
-
+, підтримую. Стандартна історія для соцмереж і в цілому світосприйняття.
-
мені здається тут в приниципі як на умовній пейджі з відгуками під товаром - більшість приходять писати тільки якшо гавно сталося, а ті хто купили і все ок просто не думають іти писати шось