(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хтось телефонував на запропоновані у велком інфо паку лінії психологічної домоги?
-
І про що скажуть ці цифри? Там може бути ділянка на якій не атакують і самі не просуваються і з місяць немає жодних втрат, так що тепер означає , що втрат немає на інших фронтах?
-
Хтось у ліфті залишає для інших їжу Хтось їх краде Винен президент 100%
-
маленьких чувачків лего!)
-
та в мене загалом теж не було, знову-ж таки я трохи квакаю нею, на пальцях можу пояснитись з чуваками
-
Подивимось після Квебек-Сіті)) Може я зміню свою точку зору, але чогось мені здається, що мене там пустять на маленьких путінят? (путінок, путінців?) Блет, як правильно то буде?
-
Подивимось як далі буде, за 3 міс нуль проблем з тим, що не говоримо французькою.
-
загалом, більшість наїздов на Квебек пов’язана з його франкофонністю але якщо відкинути цей фактор(напр. мову вже знаєш або не боїшся вивчити), то виходить що тут цілком норм містяк
-
Кількість за день вони знають. А там вже самі рахуйте
-
Надіюсь, так як це один з можливих варіантів для переїзду Крім Торонто і Ванкувера все інше дуже сумно виглядає.
-
я загалом думаю що в Торонто все не гірше окрім першого пункту
-
Без. Плюси - дуже дешеве житло (на фоні двох інших розвинених міст), вайб, транспорт, величезний вибір кафе, пішохідна і вело інфраструктура.