(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а, якщо хоч на якомусь рівні є, то ви справитесь як на мене місцеві дуже лояльні якщо ви хоч якось парлє, це одразу + 100 до приязності
-
але все інше не дуже радує… думаю на Різдво поїду в розвідку
-
я вже вивчив))
-
зрозумів…
-
ну в мене середній франсе) тому я справлюсь) я тому і шукаю шось більше за розмірами ніж КВ.
-
короче якщо ви всерйоз хочете тут жити, французську треба бути готовим вчити. Не тому що без неї неможливо, але зацінити весь вайб Монреаля без мови не вийде, ну і за межами міста не всі добре володіють англійською. Вона сильно спростить життя
-
Хоча з цими дорогами і зп - так, зрозуміло чому)
-
Там дуже rude people, це навіть чуваки з Оттави говорять, що якійсь вони злі
-
Якщо в тебе є знайомі які воюють зараз, можеш в них запитати кількість загинувших з нашої сторони. А потім подумай чи треба цю інфу розповсюджувати (Інформація для ворога; деморалізація населення)
-
А що для вас двіж? Більшість конференцій на франсе, фільми - на франсе, люди - франсе, тусня - франсе) Там більше двіжа бо порівнювати 5 лямний метро Монреаль з 500к метро Китченер-Ватерлу, ну якось не дуже)
-
ну в мене вже є бедфрейм))))) тому вибираю Монреальского))) з ним хоч порамситись можна))))
-
французською накричав? “мерде табарнак”?)
-
більш двіжовий ніж Кітченер і дешевший ніж Торонто) але хочу ще поїхати в розвідку)
-
Якщо це про біль 96, то він не дуже то й новий, ще з весни але як на мене, це навряд чи перевага для більшості мігрантів)