(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.facebook.com/groups/1005400110386904/permalink/1449674182626159/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
-
‼️Не лише чоловіків, а й усіх жінок віком від 18 до 60 років можуть вписати в електронний реєстр військовозобов'язаних, - текст закону У статті 13 закону, який Зеленський підписав 2 квітня, прописано норму, що органи влади подають дані до Реєстру про всіх громадян України віком від 18 до 60 років. Тобто до списку військовозобов'язаних впишуть у тому числі й усіх жінок зазначеного віку. При цьому йдеться, що оператори реєстру видалятимуть дані про громадян, які не є військовозобов'язаними. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
Так, народ, хочу поділитись рецептом імбирного пива, дуже класний, я щойно спробувала першу партію і вона дуже добра. www.seriouseats.com/homebrewing-recipe-how-to-brew-ginger-beer-at-home Я брала цукру на 30% менше ніж в рецепті, але можна сміливо брати як написано, воно не буде надто солодке. Навіть після 20 годин ферментації воно цілком норм і можна пробувати. Дріжджі я купила на амазоні, 10 баксів за пожиттєвий запас
-