(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Прям боль пришла, и ты уже все бросаешь и едешь. Это emergency уже
-
Ой никто не идет к врачу в тот же день, что и боль пришла
-
Оформив свого франкенштейна в статтю на гітхабі. Аби зафіксувати "матеріально" досвід Прошу підтримати лайком-зірочкою а гітхабі про те, як я шукав роботу через Job Bank Canada вкупі зі штучним інтелектом. Там про те: 👹 які технології використовував та поєднував 🙈 як відстежував результати ✍️ як персоналізував кавер летери 🚠 що цікавого зробив зробив в процесі 👉👉 Прочитати та лайкнути (анг.) _
-
Ну, болезни и боль не всегда приходят до 8, увы 🤷♀️
-
Так, ну і мабуть ще можна якогось онлайн доктора знайти, чи як там це працює
-
Але ж також вона написала, що їй там порекомендували звернутися напряму в аптеку і там по симптомах випишуть навіть рецептурний препарат
-
Хотілось би пожити на острові, подавався на пару вакансій але щось безуспішно
-
На свята Ванкувер їздить на острів, а острів у Ванкувер :)
-
youtu.be/LXOgSJ2J2rg?si=W32xxIba_zoioTCa
-
Як понесе з України У синєє море Кров ворожу... отоді я І лани і гори — Все покину і полину До самого бога Молитися... А до того — Я не знаю бога.
-
Вдалось роботу знайти?
-
З цим? Ні ) я ще в Квебеку. А тут прямо вимагають французький флуент. От дотягую хоча б до середнього рівня
-
Вривайся в могилу)
-
))) так. Пару співбесід не рахую навіть. Там короткий висновок робив що іт роботу шукають на лінкеді. Ця стаття лише зафіксувати досвід
-
Тобто 400 вакансій і все в пусту? 😰
-
Ми так і зробили свого часу, щоправда робота була дистанційна. Але дуже класно пожили прямо на березі океану
-
Пусть они сами боятся, пациенты тоже могут уехать)) Я сейчас маму переписываю к другому фемили, тк первая не нравится.
-
У нас тут не «вся Канада», так что я сильно не переживаю))
-
Оце там і сиди, таке щастя того варте
-
Фемили без пациентов не останутся
23 Jan 2023, 01:02
473638/645592
about 4 hours ago