(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Знакомый есть не выходит уже больше полугода из квартиры вообще, живой еще
-
Є місця на острові, де сімейного не проблема знайти. В мене був😃 також с першого дня
-
Ну живут же люди и я жил. Если учесть что не все планировали иммиграцию, у них нет планов куда то валить то просто жить как жил но не быть призванным многим подходит
-
Ну бути айтішником в Україні то халява. Але з часом можна і тут непогано організувалися. І в дітей перспективи зовсім інші. В мене старшому 11 років, це через 5 йому вже у військкомат, а через 7 вже офіційно можуть загребти. Нунафіг таке життя.
-
Галіфакс, Ванкувер
-
Це не мені кажіть, я навіть пропонував дружині з ціллю економії туди переїхати, але вона не хоче з Торонто)
-
Бердянськ
-
Ти ж з Одеси?
-
Теж не можу без моря
-
Я дівочка з пляжу мені тільки на морі щасливо
-
Мені теж слабо віриться, Сталіна там нема, економічний розрив завеликий. Але для того, щоб життя пішло під відкос, не треба рашки в Німеччині, достатньо повістки від умовного німецького ТЦК захищати Балтику за 5ю статтею НАТО.
-
я живу в Waterloo і тут класно :)
-
Ну там рядом ще одна чи дві тачки було, походу чардер чисто тачка вихідного дня
-
То ж в минулому нацисти, прийде ще й як, на отому запорожці де написано на Берлін
-
Якщо цей ремоут можна робити не з Канади то ще краще
-
Ну так можна сказати про 80% світу. Але друзі там живуть і їм подобається.
-
Топчик, фьюжик за 4 роки взагалі мозок не їбав, просто кайфував їздив, 240 коней, коли треба навалити навалював, взагалі нічого не ламалось.
-
Так, США або Європа, не дуже цікавився ще Азією. Щодо війни, є така ймовірність, але шось слабо віриться, що рашка у Німеччині буде
-
мне рассказывали, что покрывается в каких то случаях, но франшиза 1к. Приятного имхо мало в любом случае. Но пусть люди с машинами реально расскажут
-
Кітчінер навіть звучить сумно, там же нічого нема. Нема моря ніякого
23 Jan 2023, 01:02
473792/646044
about 4 hours ago