(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Камера то взагалі топ. Колега розповідав що це йому допомогло дізнатися саме коли вклали машину - але це і все що там було цінне, оскільки нічого іншого не впізнати
-
Им проще выбрать такую же без этой защиты будет и все
-
Покриває. Але ціни на ту страховку - це сюр зараз.
-
Ну війна, тривоги, оце все
-
Раз только цыгане хотели бенз слить но не смогли иззза замка на баке
-
В єбенях єдине шо хвилює, це чи піти на автоперегони чи на ферму поїхати на дегустацію, чи може в обід на оцей івент по solar eclipse, де ще й крафт буде (але ж в обід). Складне життя, звісно
-
У мене не було стресу, от прям давно, з того часу як в айтішечку вкотився так точно
-
У ковід можна було у гори чи якщо мав машину то їдеш куди хоч. Я тому і на права здав і авто купив і норм було, а тепер в Україні ти із двору не можеш вийти
-
У меня в Украине была топ сигналка , фулл каско и еще пару жуков сам ставил в авто + камера с балкона смотрела на нее постоянно и записывала активность. Благо не пригодилось но я очковал )
-
45 це ось, в цьому місяці друг казав, що якщо дадуть офер на 45 то можна їхати в Київ (не айті). Єдине що на 45 роботу ще знайти треба
-
Вони тормозять за 100метрів. А взагалі звісно треба дивитися завжди, в Харкові на тротуарі збивали
-
Продукти в Україні не такі уже і дешеві, бо інфляція. Я у Польщі і тут у Канаді не сильно більше витрачаю, якщо розібратися. Єдине, що у кафе і ресторани тут дорого ходити. Бенз теж дорогущий, по трохи і інші послуги дорожчають, через тривоги деколи тупо неможливо щось зробити, наприклад підеш у ТЦ і вернешся. Перспектива для дітей і для себе нульова, якщо ти не депутат або торгуєш зброєю.
-
Або обкурений реднек на траку переїде
-
Halifax ще нічого.але там вже не дуже дешево
-
Я кажу цього літа було дорого, може через війну
-
В атлантичних провінціях загалом
-
45 тис це приблизно мінімум щоб жити сім'ї з 3х в Києві, квартира + харчі
-
ну там є свої мінуси.. якраз не зарплата .. і літом то там класно. а от зимою... :)
-
В Галі? Там вже дорого
-
Ну торонто то окремий світ
23 Jan 2023, 01:02
473812/647263
6 minutes ago