(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так. Вернуть з такс ретурном
-
Ага) Якщо ти переїздиш до 31 грудня, і 31 грудня будеш там жити - то так)
-
С учетом того, что налоговое резиденство определяется по месту пребывания на конец года - вполне
-
Гемблос на Кіпрі - 10-12к євро)
-
Гугл чи фейсбук
-
Там треба окремі країни, окремі компанії дивитись, але в основному сумно, ага :(
-
Я в ЄС дивилася, зп були не дуже
-
А причому тут кураж? Якщо є реально кращі місця для життя, де більше можливостей, більше грошей, більш цікаві люди, то як би нащо воно? У тебе діти, ти піклуєшся за їх майбутнє. У мене дітей нема, я допомагаю родичам) І я це можу робити в будь-якій точці світу, навіть катаючись на сьорфі)
-
Все залежить від твого досвіду, вміння спілкуватися і продавати себе. Я з реально хєровим англ знайшов першу свою роботу в Оттаві на зп, вищу середньої. Вітя он наприклад отримував на початку до 80. Ден - хз.
-
Ой, а хто ж це уронив відношення до українців...
-
О, цікаво, а що не так в Португалії?
-
Це пише мій знайомий, менеджер в биг 4 Зп там 1000000+
-
Ти починаєш за одне, закінчуєш за інше. Я хз, але гарні, дуже гарні гроші не так багато компаній у світі платить, а ті хто платять, там конкуренція 100500 на місце
-
Ну тут вже ціна твоєї совісті, шейді штуки
-
Ну на одну людину було комфортно 110, але я платила дешевий рент
-
Моя перша була 89к, звідти в фаанг одразу
-
Так реально бомжують на 110к. Ну це не гроші. Навіть в Онтаріо 4.8к - це туфта.
-
Я про це тобі з самого початку цієї розмови кажу. Що всі люди різні. Навіть сприйняття часу відчувають по різному. Не коректно казати, що тут люди бомжують за 110к, коли є приклади, що люди живуть і радіють. Особисто мені, скільки би я не заробляв, завжди мало. Але це ж не значить, що це треба на інших переносити 🤷♂️
-
А якщо для життя, тобто гроші і перспективи не цікавлять, наприклад є бізнес чи інші цінності, то країна прекрасна. Золота віза для інвесторів, катаєшся по ЄС. Клімат, сьорфинг, краєвиди, пляжі, низька вартість життя.
-
Якщо для карʼєри, то слаборозвинуте айті, дуже мало активностей, низькі зп, бідна країна, мова, бюрократія, відсутність перспектив.
23 Jan 2023, 01:02
474101/643814
less than a minute ago