(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
@sdwvit ти на айпаді лайтруміш, чи на компі? (Для обробки фоток)
-
поки шо вимкнув в щитку його, щоб перевірити чи я не дебіл і там якийсь не був ввімкнений режим підігріву по ночам, але я впевнений шо він не дув ніколи
-
писав і в проперті менджмент і в контору чий лічильник - всі відморозились і зїхали друг на друга
-
доречі про coil fan - в мене в кондо такий прикол шо він вимкнений на термостаті, жарко і я там натикав шоб авто нічого не вмикалося на підігрів. І прикол в тому шо вже другий місяць менні приходять рахунки за heating, не великі, типу 30-40 баксів, але сам прикол шо в detailed usage я бачу heating за кожен день і він в 5-6 разів вище ніж показник building average
-
Вообще хз, пока притираемся не до конца понял как оно работает. В Будапеште на жаре Кондей был всегда включен, там на 5к грн кажется наохлаждало в месяц 😄
-
Я пробовал теплое включать - греет вроде
-
Дополнительная инфа. Уязвимость как факт есть, но от пользователя требуются дополнительные действия после соответствующего предупреждения. Видео с демонстрацией работы уязвимости (распространяемое в некоторых телего-каналах) скорее рофл, ибо так наебать систему не получится.
-
я теж пробував, на холод хз, але вмикав шо почути як воно дує теплим шоб розуміти шо воно не працює весь інший час
-
Якщо людина суіцидниться від слів в інтернеті це природній відбір
-
Я пробовал охлаждение включать но походу пока не перешли на летнее, просто дует без охлаждения
-
Там не предусмотрено выключение , только рубильник на щите или на климате
-
Спросил сказали 24/7
-
але порада вимкнути автоматичне завантаження медіа файлів не зашкодить безпеці, навіть якщо інфа про вразливість недостовірна
-
я ніколи до цього не мав діла з центральним таким
-
Под ветром прохладно но температур не меняется