(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну у будь-якому випадку поклянчити у нинішнього роботодавця lmia зайвим не буде. 50 балів не валяється на дорозі)
-
Ну я у калькуляторі клацав. Досвід 1 рік дає +25 балів, а lmia ще +50 начебто. Але тут питання в тому, що, наприклад мій ворк перміт заєкпайриться, а pr ще нема. Щоб зробити новий ворк перміт треба буде щоб роботодавець зробив це, або шукати нового. Якось +- так?
-
Я на інтерв'ю vm.tiktok.com/ZMF4YFdK2/
-
Наскільки я зрозуміла то +50 балів за офер без LMIA не буде Бо там треба ворк перміт під работодавця для ЕЕ FSW Але я буду використовувати офер в провінційній програмі то може допоможе хоча б таким чином допоможе бо я рік не хочу чекати до СЕС Але наче якшо потім через рік подавати на СЕС - воно рахується бо в канаді працював же (з того що я зрозуміла)
-
vm.tiktok.com/ZMF4YfDw9/
-
І це не найстрашніше
-
Увага: іноді є скрім, гроул та інші дивні звуки, відтворювані ротом. А взагалі це просто мелодії рокового напрямку. Дуже гарно для авта. music.youtube.com/channel/UCC9AwIglKkRCh7CqePxzFYg?feature=share Доречі, група українська (або з українським корінням) Country of origin: Ukraine Location: Mariupol, Donetsk Oblast www.metal-archives.com/bands/Odradek_Room/3540361795