(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Да за новое обидно было б в такой ситуации
-
Ось друг з Монреалю прислав
-
Я не експерт з цього питання, розповідаю що бачив на власні очі в поліції Оттави, благо не з моїм авто.
-
Я б репортив в поліцію завжди. Вони там питають, чи хочеш ти, щоб вони повідомили у страхову самі, чи ти то зробиш сам (ну можна ж в страхову не йти)
-
Я не фотограф 😁 але ні, не фільтр - дійсно темно було, плюс витримка/iso/шо там ще, фотографи підкажуть) це olympus e-m5 здається, хз шо за лінза
-
Оцінка на сервісі коштує тільки ваш час. Вони знають скільки коштує зняти, порихтувати, покрасити та поставити бампер.
-
так було
-
Тоді доказів нема і він може сказати, що то ви в нього заїхали..
-
Как вьіше бьіло сказано, что ваша страховка может подняться в цене, если вас признают частично виновньім или не найдут виновного. Я бьі репортил. Тем более обьічно у страховьіх первьій случай не афектит премиум.
-
Я ось нарахувала 300 к на двох, але мені щось ця цифра сумнівна 😅
-
Народ, а хтось рахував скільки треба заробляти на хаусхолд, щоб тут жити комфортно? Комфортно мінс: дозволити собі моргедж хоча б 2 бедрум у великому Вані, авто (юзане ок), мати діток, їздити на відпочинок 2 рази в рік і їздити на Сайпрус, Віслер. Відкладати, інвестувати трохи. Можна без брендів і ресторанів. Але з кавунькою і спортом😅
-
Там ще є строки на репорт, наче не більше тижня, але краще в той же день. Там теж питають чого одразу не приїхали, але є відповідь, що перший раз і не знав))