(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я не експерт з цього питання, розповідаю що бачив на власні очі в поліції Оттави, благо не з моїм авто.
-
Я б репортив в поліцію завжди. Вони там питають, чи хочеш ти, щоб вони повідомили у страхову самі, чи ти то зробиш сам (ну можна ж в страхову не йти)
-
Я не фотограф 😁 але ні, не фільтр - дійсно темно було, плюс витримка/iso/шо там ще, фотографи підкажуть) це olympus e-m5 здається, хз шо за лінза
-
Оцінка на сервісі коштує тільки ваш час. Вони знають скільки коштує зняти, порихтувати, покрасити та поставити бампер.
-
так було
-
Тоді доказів нема і він може сказати, що то ви в нього заїхали..
-
Как вьіше бьіло сказано, что ваша страховка может подняться в цене, если вас признают частично виновньім или не найдут виновного. Я бьі репортил. Тем более обьічно у страховьіх первьій случай не афектит премиум.
-
Я ось нарахувала 300 к на двох, але мені щось ця цифра сумнівна 😅
-
Народ, а хтось рахував скільки треба заробляти на хаусхолд, щоб тут жити комфортно? Комфортно мінс: дозволити собі моргедж хоча б 2 бедрум у великому Вані, авто (юзане ок), мати діток, їздити на відпочинок 2 рази в рік і їздити на Сайпрус, Віслер. Відкладати, інвестувати трохи. Можна без брендів і ресторанів. Але з кавунькою і спортом😅
-
Там ще є строки на репорт, наче не більше тижня, але краще в той же день. Там теж питають чого одразу не приїхали, але є відповідь, що перший раз і не знав))
-
Ще не знаю)))
-
Я клеймив. В мене було дтп минулого року, в'їхав дід (не українець). Маленька тріщина на задньому бампері. Поїхав заклеймив. Інфу про деда теж надавав, щоб не зняли 500 баксів дедактбл. Заміна бампера на новий з роботою була оцінена в 2500. Чекав на нього місяці 3. Коли приїхав бампер, завіз їм авто, на час поки міняли (пару днів) то дали підмінне авто. Вартість страхової не те що не виросла, а на наступний рік щей впала. Тому з власного досвіду при дтп, не з вашої вини, на вартість страхової то не впливає.