(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Коротше, купляеш картопельку таку малу, трохи більшу за помідори-черрі. Вона дорога, але прикольна. Миєш, ріжеш кожну на половинки. Велику - на 4 частини. Висипаєш у пательню і наливаєш десь півсантиметра води, масла смачного прям у воду і смажиш до скоринки. Вода випаровується, картопелька стає м'якою, а потім на маслі утворюється скоринка хрустка. Потім викладаєш на тарілку, береш солоний помідор та шматочок сала або оселедця смачного, наливаєш 50 грам крижаної горілки. Різким рухом п'єш горілку, заїдаєш оселедцем і доправляєш картопельку до рота. Одразу свет становіцца бела-чырвоным і Макдональдса не жадаецца.
-
Я общаюсь со всеми скамерами что мне пишут. Один меня развести ещё с мая месяца пытается 🤣
-
Но т.к. есть open work permit выходит не нужен LMIA от компании прямо сейчас? Или есть какие-то нюансы что без LMIA не будет считаться опыт для подачи на pr / по завершению пермита нельзя будет продлить ничего / не получишь доп. баллы по ee на pr?
-
Та я шарю за скам цей, але цікаво ж, а то тільки шуга моммі/дедді пишуть
-
Он потом попросит купить якобы депозит карточки в волмарте и попросит продиктовать "номер карты", чтобы скинуть деньги, а по факту просто получает деньги с prepaid карты)
-
У мене є деякі проблеми з артиклями, але не в цьому рофл(
-
Дешевле даже с комуналкой 😁
-
Лера старше 😁😁
-
Ага)
-
Це ж Ванкувер, альоо, в них кокс замість брекфеста по дефолту