(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не, но там где нет законов есть иногда плюсы 😄
-
да я не накидываю, мне интересно было бы там походить)
-
Я б літо провела як раз в естонії/латвії, на балканах здохнути можна влітку від жари. А от вересень-листопад як раз там чудовий і людей мало, ну а тоді вже як раз місяць в Австрії перед різдвом і далі в Азію до квітня
-
Щось мені здається його не приймуть. Зменшення грошової підтримки військовослужбовцям, відсутність всього про демобілізацію, керування ТЗ без довідки з ТЦК. Після цього «ухилянти» на пару з військовими міст через Тису побудують
-
Зараз би з цим законопроєктом зрозуміти як з @roman_stpn паспорти забрати)
-
🤷♂️🤷♂️🤷♂️
-
Голум, це ти?
-
Вночі, в шапках з дірками для очей?
-
Он сам по себе такой мем, я просто не могу без смеха ни одно его видео смотреть)
-
Мож в Канаде останешься?
-
Повний текст висновку комітету національної безпеки та оборони. Можете ознайомитися.
-
❗️ Дозволити дистанційно оновити дані військово-облікових документів в ТЦК пропонують у ВР. Ще декілька цікавих змін: ▪️У мобілізаційному законопроєкті нардепам дозволяється забронювати від армії по два своїх помічника; ▪️Реєстрація електронного кабінету військовозобов'язаного залишається добровільною. ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
Так є
-
Там пишуть що можно оновити дані онлайн і без реєстрації. А потім з консульства бусом відправлять до ВЛК?)