(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Щось мені здається його не приймуть. Зменшення грошової підтримки військовослужбовцям, відсутність всього про демобілізацію, керування ТЗ без довідки з ТЦК. Після цього «ухилянти» на пару з військовими міст через Тису побудують
-
Зараз би з цим законопроєктом зрозуміти як з @roman_stpn паспорти забрати)
-
🤷♂️🤷♂️🤷♂️
-
Голум, це ти?
-
Вночі, в шапках з дірками для очей?
-
Он сам по себе такой мем, я просто не могу без смеха ни одно его видео смотреть)
-
Мож в Канаде останешься?
-
Повний текст висновку комітету національної безпеки та оборони. Можете ознайомитися.
-
❗️ Дозволити дистанційно оновити дані військово-облікових документів в ТЦК пропонують у ВР. Ще декілька цікавих змін: ▪️У мобілізаційному законопроєкті нардепам дозволяється забронювати від армії по два своїх помічника; ▪️Реєстрація електронного кабінету військовозобов'язаного залишається добровільною. ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
Так є
-
Там пишуть що можно оновити дані онлайн і без реєстрації. А потім з консульства бусом відправлять до ВЛК?)
-
❗️Навіть 18-річні(!) хлопці повинні мати при собі військово-облікові документи для оформлення консульських послуг за кордоном. Ще важливо про військовий квиток: ▪️Кожен чоловік віком від 18 до 60 років зобов’язаний мати при собі військово-обліковий документ та пред’являти його за вимогою представника ТЦК або поліцейського, а також представника ДПСУ у прикордонній смузі, контрольованому прикордонному районі та на пунктах пропуску через державний кордон України. ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
хоча чув що голосів немає ще, але думаю буде як з першим читанням нагнуть і проголосують) - плюс депутатам можна помічників бронювати. а за обмеження консульських послуг так 100% проголосуюють - тих хто закордоном ніхто не любить + вони не голосуюють майже. Тому це навіть трошки підніме рейтинг в середині країни)))
-
call of duty какая-то