(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Все працює
-
Не так давно еще можно было проскочить. Сейчас уже нет выборок без CLB 7 speaking + listening Можете здесь посмотреть выборки: www.quebec.ca/en/immigration/work-quebec/skilled-workers/regular-skilled-worker-program/invitation В последних везде: These invitations were addressed to the persons meeting the following criteria: They had a level 7 oral proficiency (or higher) in French according to the Échelle québécoise des niveaux de compétence en français (PDF 4.94 Mb) (Québec scale of French proficiency levels for adult immigrants) or its equivalent;
-
З приводу передачі даних карточки це взагалі не релевантно в канаді, вони ж тут по телефону свв код просять, для мене це точно не було б стоп поінтом, але я все одно плачу інакше і карту не свічу. Чтого саме спотіфай а не ютуб чи гугл - того шо я порівнював, в мене є ютуб прем, і був 3 міс епл музики трайал - спотіфай набагато крутіше мені підкидає нову музику яка мені подобається, у них є дейлі мікси по жанрам де вони міксують твої треки з новими але в конкретному жанрі, є віклі підбірки треків основані на твоїх улюблених плюс підмішуючи новеньке схоже, є віклі реліз радар де збираються нові треки саме твоїх артистів. Я місяць слухав ютуб, потім місяць епл мюзік і вирішив що те що знаходить спотіфай краще всього мені заходить. Це мій юзкейс, а якщо ти слухаєш умовно одне й те ж чи там 10 улюблених альбомів металіки то канеш пофік де це робити
-
Наприклад Ллойд *істеричний смішок*
-
Легально и возможно
-
Тут не тепло
-
А нужно htmx !
-
Вам нужно стили собрать при деплое проекта? В зависимости от препоцессора можно установить доступным пакетнм менеджером (аналогом npm под инфраструктуру проекта) собрщик стилей. Например, если у вас SCSS то возможно это подойдет? pypi.org/project/pyScss/1.1.5/ (`python -mscss < file.scss`)
-
Привіт, Підскажить будь ласка, наскільки реально і законно знайти роботу (Senior AQA) в Канаді, будучи в ЄС або в Україні? Ворк перміт та сін є. Було б набагато зручніше розпочати роботу віддалено, і за місяць-два завершити домашні справи, а потім переїхати на тепле місце.
-
Для peq лише