(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
З приводу передачі даних карточки це взагалі не релевантно в канаді, вони ж тут по телефону свв код просять, для мене це точно не було б стоп поінтом, але я все одно плачу інакше і карту не свічу. Чтого саме спотіфай а не ютуб чи гугл - того шо я порівнював, в мене є ютуб прем, і був 3 міс епл музики трайал - спотіфай набагато крутіше мені підкидає нову музику яка мені подобається, у них є дейлі мікси по жанрам де вони міксують твої треки з новими але в конкретному жанрі, є віклі підбірки треків основані на твоїх улюблених плюс підмішуючи новеньке схоже, є віклі реліз радар де збираються нові треки саме твоїх артистів. Я місяць слухав ютуб, потім місяць епл мюзік і вирішив що те що знаходить спотіфай краще всього мені заходить. Це мій юзкейс, а якщо ти слухаєш умовно одне й те ж чи там 10 улюблених альбомів металіки то канеш пофік де це робити
-
Наприклад Ллойд *істеричний смішок*
-
Легально и возможно
-
Тут не тепло
-
А нужно htmx !
-
Вам нужно стили собрать при деплое проекта? В зависимости от препоцессора можно установить доступным пакетнм менеджером (аналогом npm под инфраструктуру проекта) собрщик стилей. Например, если у вас SCSS то возможно это подойдет? pypi.org/project/pyScss/1.1.5/ (`python -mscss < file.scss`)
-
Привіт, Підскажить будь ласка, наскільки реально і законно знайти роботу (Senior AQA) в Канаді, будучи в ЄС або в Україні? Ворк перміт та сін є. Було б набагато зручніше розпочати роботу віддалено, і за місяць-два завершити домашні справи, а потім переїхати на тепле місце.
-
Для peq лише
-
Говорите что вы в Канаде и будьте готовы лететь после офера. Ждать 2-3 мес вряд ли будут
-
Може хтось пояснити як впливають удари по нпз в раші на ціну бензину в США.
-
@sdwvit @Nikkiaaaa
-
І то тільки для студентів