(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
рєптілоіди звісно
-
та да, куча людей в общаги в 16-17 сваливает
-
Здрасті. А як зробити спільний рахунок до якого у нас двох буде привязана у кожного своя кредитка? Це треба йти в банк? Чи як то люди роблять? Ну шоб рахунок один, але якщо ми оба поїхали в різні магазини (я в Зару він в Адідас, чи я в Ікею а він в Home Depot) то кожен мог з спільного розплатитися?
-
Є поняття joint account - то коли ви маєте один акаунт на двох і туди зарплата приходить, чи навіть сейвінгс тримаєте. А є поняття шо кредитка на вас оформлена, але вони кажуть, ну вот ми вам можем запропонувати на той же акаунт кредитки видати копію чоловіку. ІМХО, то таке собі рішення, хз, як там буде з кредит скором, бо акаунт кредитки є на вас. І то, і то можна попросити в офісі. Чи можна онлайн - не знаю.
-
Мені про joint account непонятно. У мене є кредитка на 5К, у чоловіка теж, мабуть чи на 5 чи аж на 7.5К Перевага спільної карти для мене в тому що ви обидва бачите - куди ви тратили в цьому місяці - які суми, скільки це коштувало - які категоріі розтрат у вас великі/маленькі/ростуть/падають А коли у вас різні кредитки просто спільний акаунт - то єдине, що буде чоловіку видно - це що я з того акаунту собі на кредитку перевела в цьому місяці наприклад 3 тисячі, а мені буде видно що він перевів собі теж?? Тобто, спільний акаунт не дає такої прозорості як спільна кредитка де ви оба всі транзакціі бачите??
-
Всім привіт. А ніхто в останній час не записувався у консульства в Канаді для виготовлення паспорту? Бачу що там прикрутили авторизацію через дію, але слотів тупо ніколи нема. Цікаво що робили. А то якось не дуже мотивує летіти у европку два рази туди-сюди :)
-
Чесно кажучи не знаю. З мінусів спільної кредитки - тут знайома вже 20+ років живе, користується спільною кредиткою. Раз жартували, що задумалася розводитися, а їй сказали, що в неї за 20 років в Канаді ніякого кредитного рейтингу нема)) кредитка на акаунті чоловіка, мортгедж теж на ньому) Каже, шо відсутність кредит скору заставила її передумати 😂
-
-
Візи нема) гг